Healing Ouder-Amstel

 

Bij Healing Ouder-Amstel wordt alleen gewerkt met de Reconnectieve Healing en The Reconnection van Eric Pearl.

Reconnective Healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij “nieuwe” frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander vlak.

De frequenties, die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd via mij als Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie doorwerken. Door deelname aan deze sessies wordt je herinnerd aan je eigen volmaaktheid, je eigen blauwdruk van gezond en heel zijn. Alles wat bij deze blauwdruk hoort zal vibreren met de nieuwe frequentie en laat alles wat er niet bij hoort achter. Door de Reconnective Healing worden verbroken verbindingen en stoorvelden in de DNA blauwdruk hersteld en maken we weer contact met wie we eens waren.

Door in te zien dat 'healing' betekent dat we ons opnieuw verbinden met de perfectie van het universum, beseffen we dat het universum weet wat we moeten ontvangen en wat we als resultaat daarvan zullen krijgen. Laat al je wensen los, vul niets in. Het enige wat jij en ik hoeven te doen is aanwezig zijn en ervaren wat deze frequenties voor ons doen!

Quote van Dr.Eric Pearl:


Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing komen in een vorm waarvan je niet had kunnen dromen ; een vorm die het universum voor JOU in het bijzonder heeft bedoeld!

Dit in balans brengen is zowel voor mens als dier een ware ervaring en zal voor ieder anders uitpakken. Het is ook niet aan te geven wat een sessie voor een persoon of dier zal betekenen. De ervaring leert dat de beleving iedere keer weer anders is en per individu verschilt. Zeker als het dieren betreft.