Healing Ouder-Amstel

 

Bij Healing Ouder-Amstel wordt met verschillende vormen van healing gewerkt waaronder die van Reconnectieve Healing en Reiki.

Reconnective Healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij “nieuwe” frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander vlak.

De frequenties worden aan het begin van de sessie geïnitieerd via mij als Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie doorwerken. Door deelname aan deze sessies wordt je lichaam herinnerd aan zijn eigen volmaaktheid, je eigen blauwdruk van gezond en heel zijn. Alles wat bij deze blauwdruk hoort zal vibreren met de nieuwe frequentie en laat alles wat er niet bij hoort achter. Door de Reconnective Healing worden verbroken verbindingen en stoorvelden in de DNA blauwdruk hersteld en maken we weer contact met wie we eens waren.

Quote van Dr.Eric Pearl:

Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing komen in een vorm waarvan je niet had kunnen dromen ; een vorm die het universum voor JOU in het bijzonder heeft bedoeld!

Bij Reiki spreken we over levensenergie die via contact tussen mij en klant kan worden doorgegeven. De levensenergie laadt de eigen batterij weer op waardoor het lichaam meer energie krijgt om weer te helen. Zie als een accu van de auto wanneer deze leeg is geraakt start en rijdt de auto niet meer. Als we de accu weer op peil brengen is dat euvel verholpen.